Ілюстрація REUTERS

Упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню, один український військовий загинув, ще чотирьох поранено.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил у вечірньому зведенні.

Читайте такожОбстріл автомобіля ЗСУ на Донбасі: прокуратура відкрила кримінальне провадження

Відео дня

Зазначається, що противник вів обстріли із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Так, шість обстрілів було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": чотири рази неподалік Широкиного – з мінометів калібру 82 мм ворог випустив 25 мін, а також вів вогонь із гранатометів різних систем та стрілецької зброї; неподалік Зайцевого – з підствольного гранатомета; поруч з Лебединським – із міномета калібру 82 мм – 8 мін, а також противник здійснив обстріли з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти здійснили обстріляли позиції ОС поблизу Луганського – з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Як повідомляв УНІАН, 2 березня збройні формування Російської Федерації 13 разів порушили режим припинення вогню.