REUTERS

Як повідомляє перс-центр АТО на своїй сторінці у Facebook, протягом минулої доби зафіксовано понад 80 обстрілів позицій сил АТО.

"Двічі захисники України відбивали атаки російських найманців. Це сталося поблизу міст Щастя та Авдіївка", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, вчора, з 18-ї по 24-ту години бойовики обстріляли з гармат та мінометів наші позиції в районах н.п. Красногорівка, Авдіївка, Перше Травня, Майорськ, Миколаївка, Мар’їнка. На інших напрямках лунали постріли зі стрілецької зброї.

Читайте такожПайєтт заявив, що бойовики на Донбасі шукатимуть можливості захопити нові території

"За уточненою інформацією, о 16.30 під вогневим прикриттям 120-ти та 82-мм мінометів і танку, російські найманці атакували позиції сил АТО поблизу міста Щастя. Загін проросійських бандформувань нараховував близько 100 осіб. Бій тривав майже три години. Противник, зазнавши втрат відступив", - розповіли у прес-центрі. 

Окрім того, згідно з повідомленням, о 20.20 в районі міста Авдіївка близько 30 бойовиків намагалася захопити опорний пункт наших військ. Отримавши гідну відсіч від бійців сил АТО, бандитська зграя накивала п’ятами.

Українські військові втрат у бойових зіткненнях під Щастям та Авдіївкою не мали.

Сьогодні, 29 липня, станом на 6-ту годину ранку, зафіксовано артилерійські обстріли сил АТО в районах н.п. Степне, Новозванівка, Троїцьке, Миколаївка, Попасна.

Сили АТО не піддаються на провокації ворога, за необхідності дають гідну відсіч бандитам та міцно тримають оборону по всій лінії розмежування.