Про це повідомили у прес-службі військової прокуратури.

Зазначається, що перевірку розпочато після розповсюдження у ЗМІ інформації щодо неналежних умов розміщення військовослужбовців 16-го батальйону 58-ї мотопіхотної бригади ЗСУ.

Відео дня

Встановлено, що через недобудову казарменого фонду у Глухові Сумської області, військових, які прибули із зони проведення АТО, розміщено в наметовому таборі. 

Читайте такожБійці АТО поділилися враженнями від переданого Порошенком озброєння та техніки (відео)

"Кожен намет обігрівається, розгорнуто медичний пункт, організовано місце для приймання душу. Військовослужбовців забезпечено харчуванням та питною водою", - стверджується у повідомленні.

Наразі військовою прокуратурою Сумського гарнізону здійснюється досудове розслідування за фактом розтрати коштів службовими особами Північного територіального квартирно-експлуатаційного управління Міністерства оборони України під час будівництва казарменого фонду у м. Глухові.

Раніше співробітники СБУ спільно з військовою прокуратурою викрили механізм багатомільйонних розтрат бюджетних коштів, виділених Міноборони для будівництва житла військовослужбовцям та учасникам антитерористичної операції у місті Кам'янське на Дніпропетровщині.