Втрати супротивника на нашій землі дуже серйозно зросли / скріншот

В Україні загальні втрати Росії потужно збільшилися за добу й перетнули нову "червону лінію" - тепер становлять понад 420 тисяч загарбників.

Упродовж доби ліквідовані ще 1 250 супротивників, і загальна кількість втрат досягла позначки 420 270 окупантів, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України на своїй сторінці у Facebook.

За відомостями Генштабу, "мінусовано" також багато ворожої техніки - 21 танк, 40 бойових броньованих машин, 50 артилерійських систем, один засіб протиповітряної оборони, одна реактивна система залпового вогню, 58 дронів оперативно-тактичного рівня, одна крилата ракета та один корабель/катер.

Відео дня

Ще знищено 12 одиниць спеціальної техніки загарбників та 56 одиниць автомобільної техніки та автоцистерн.

Втрати окупантів на нашій землі потужно зросли / інфографіка УНІАН

Важливі новини про втрати ворога на 5 березня 2024 року

Загарбники намагаються атакувати захисників української держави на низці напрямків, однак наші воїни, попри те, що супротивники мають перевагу у техніці й живій силі, дають їм гідну відсіч. Станом на вчора було відомо про ліквідацію на нашій землі 419 020 російських окупантів.

Крім того, вчора стало відомо, що біля Керченської протоки українські морські дрони вдарили по російському патрульному кораблю "Сергій Котов", було знищено кількох загарбників, є постраждалі, а сам борт затону.

Вас також можуть зацікавити новини: