'Голими змушували танцювати': полонений окупант розповів про збочені 'розваги' командирів

Полонений гранатометник 143 мотострілецього полку РФ Віталій Трофімов розповів про "розваги" своїх командирів.

Як повідомляє Телеграм-канал "Ищи своих", мобілізований окупант під час спілкування з українськими воїнами розповів, що їх автоматично перевели в піхоту, оскільки бойової техніки на підрозділ не вистачило.

Водночас командири знущалися з особового складу. Після алкогольного застілля один з командирів без причини понівечив йому обличчя. "Мобікам" не виділили ні форми, ні бронежилета. Окремо полонений охарактеризував своїх командирів.

"Х*рові командири, с*ки командири. Вони постійно заганяють людей у ті місця, де нічого не продумано, нічого не сплановано - це по-перше. По-друге, знімають нас на відео, принижують, обіцяють ці відео відправити у канали якісь, якщо ми не будемо слухати їх... Голими змушували танцювати", - розповів полонений окупант.

Свідчення окупантів: головне

Російські окупанти зізнаються, що їх контролюють так звані загороджувальні загони. Тому в атаку загарбники буквально йдуть під примусом розстрілу з тилу. Журналісти опублікували перші свідчення застосування загороджувальних загонів безпосередньо від окупантів з передової.

Нерідко загарбники розкривають шокові деталі з передової під час телефонних розмов з рідними. Нещодавно загарбник розповів, що росіяни вбивають один одного під Бахмутом Донецької області. Зокрема, командири наказують ліквідовувати старших штурмових груп, які відмовляються йти у бій.

Вас також можуть зацікавити новини: