В Одеській області збили два дрони противника / фото ua.depositphotos.com

В Одеській області під час нічної атаки, яку російські окупанти здійснили по території України, було збито кілька іранських безпілотників-камікадзе.

Ліквідовано два БПЛА типу Shahed, йдеться на сторінці Військово-морських сил Збройних сил України в Facebook. За його даними, безпілотники знищені підрозділами ВМС ЗСУ.

"На Одещині під час нічної атаки окупантів силами та засобами Військово-морських сил ЗС України було збито два дрони-камікадзе Shahed-136. Військово-морські сили разом з побратимами продовжують захищати Україну від підступного ворога!" - наголошується в повідомленні.

Відео дня

Важливі новини України щодо війни - сьогодні це варто знати

У ніч на суботу, 30 вересня, загарбники атакували українську територію безпілотниками Shahed. Тривога була оголошена в низці областей, в тому числі в Одеській та Вінницькій.

ЗМІ писали, що на території Вінницької області було чути звуки вибухів. Пізніше місцева влада повідомила, що на території регіону є "приліт" в інфраструктурний об'єкт. Інформації про те, що хтось загинув чи постраждав під час удару з боку супротивника, поки немає.

Вас також можуть зацікавити новини: