Партизани повідомили про переміщення ворожої техніки в Криму / фото "Радіо Свобода"

У тимчасово захопленому Криму населення нелояльне до російських окупантів.

У партизанському русі "АТЕШ" написали, що росіянам не сховатися від його членів. У русі зазначили, що спостерігають за переміщенням ворожої техніки в Криму. "Фіксуємо чотири тягачі, що буксирують гусеничну техніку з боку Керченського мосту", - наголошується у повідомленні.

За даними партизанів, імовірно, ворог перекидає техніку в бік фронту. "Від нас росіянам не сховатися. Неможливо утримати територію, що до тебе нелояльна. Велика кількість агентів і інформаторів в наших лавах підтверджує це", - додали в русі.

Партизани повідомили про переміщення ворожої техніки в Криму / фото t.me/atesh_ua

Цікаві Кримські новини - сьогодні це варто знати

РФ перетворила курортний Крим на військову базу, і супротивники вже окопалися на півострові. Вороги створили численні лінії оборони від адмінкордону до Джанкоя.

Варто зазначити, що Україна збирається силою повернути під свій контроль території, які захопили росіяни. До повномасштабного вторгнення Росії в Україну Київ сподівався деокупувати півострів політико-дипломатичним шляхом.

У середині червня генерал і колишній командувач Сухопутних військ США в Європі Бен Годжес говорив, що Україна вже знаходиться на шляху до звільнення півострова.

Вас також можуть зацікавити новини: