Подоляк виключив переговори на сьогоднішній день / фото t.me/AFUStratCom

Переговори України з Росією у сьогоднішніх умовах без оновлення політичної еліти в РФ приведуть тільки до наступного етапу війни, вважає радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

"Стіл переговорів зараз - це капітуляція України", - сказав він.

За його словами, на даний момент тиску з боку Заходу на Україну з приводу переговорів немає, присутнє нерозуміння. Однак, Україна незмінно наполягає на своїй позиції, що фінал війни можливий тільки за певних умов, зазначив Подоляк.

Що стосується Олександра Лукашенка, який днями зробив заяву з приводу переговорів, то радник голови ОПУ заявив, що він абсолютно неактуальний: "Не володіє інформацією і не впливає ні на які рішення, все завдання Лукашенка - залишатися на порядку денному... Лукашенко чіпляється за історію з приводу переговорного процесу вже не перший раз... Він не є для України скільки-небудь значущим персонажем політичного процесу".

Переговори України та Росії - прогноз офіцера ЗСУ

Як раніше писав УНІАН, на думку офіцера ЗСУ Тараса Березовця, Захід може почати наполягати на переговорах України з Росією після завершення контрнаступу ЗСУ:

"Все впирається у результат нинішнього українського контрнаступу. Я думаю, що як тільки цей контрнаступ завершиться, а закінчиться він через кілька місяців, найімовірніше, тільки восени, ми почуємо і побачимо голоси тих впливових політиків, лідерів Заходу, які будуть говорити Україні про те, що "тепер саме час домовлятися".

Вас також можуть зацікавити новини: