Російські окупанти зазнають втрат навіть під час перемир'я / REUTERS

За два з половиною тижні перемир’я на Донбасі ворожі підрозділи втратили 9 осіб загиблими і ще 15 пораненими.

Читайте такожКравчук уточнив, хто має вкладати інвестиції в Донбас

Як повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у Facebook, попри те, що українські воїни сумлінно дотримуються усіх заходів повного і всеосяжного режиму припинення вогню, який вступив у силу з 27 липня, збройні формування Російської Федерації на окупованих територіях Донбасу продовжують нести втрати особового складу.

Відео дня

"За даними розвідки Об’єднаних сил, за два з половиною тижні перемир’я підрозділи противника через необережне поводження зі зброєю, ДТП, підрив на невідомих вибухових пристроях на своїх позиціях втратили 9 чоловік загиблими і ще 15 пораненими", - йдеться в повідомленні.

Також у підрозділах окупаційних військ РФ спостерігається дуже низький морально-психологічний стан- "не припиняються самогубства і дезертирство особового складу, вживання алкоголю та наркотиків".

Командування Об’єднаних сил наголошує, що у разі загрози життю та здоров’ю українських воїнів, при спробах захоплення територій з боку збройних формувань РФ військовослужбовці Об’єднаних сил завжди дають і будуть давати відповідь.

Перемир'я на Донбасі