Путіна приберуть, коли він заговорить про ядерні сценарії / REUTERS

Російський диктатор Володимир Путін не зможе завдати ядерних ударів, або підірвати атомні електростанції. Усі ці його плани заздалегідь викриють та завдадуть превентивних ударів по його бункеру.

Як повідомив військовий експерт Олег Жданов в інтерв'ю "Радіо НВ", Росія навряд чи піде на підрив реакторів АЕС. За його словами, цей план неможливо реалізувати за день-два. 

Це повинна бути планова диверсія доведення реактора до критичного стану для того, щоб він міг вибухнути. Втім, це буде помітно, про це буде знати весь Захід, всі західні розвідки.

Відео дня

"Я не думаю, що Захід буде сидіти і спостерігати, як Росія буде готувати цей теракт. Як казали представники тих же західних розвідок, як тільки будуть розмови про застосування зброї масового ураження (США принаймні так заявляли, Велика Британія так заявляла), вони залишають за собою право завдати превентивний удар по центру прийняття рішень, а це мається на увазі Путін. Вони, повірте, знають, де він перебуває, коли він і з якого бункера переїжджає, як він переїжджає. І дістати Путіна — не така велика проблема на сьогодні", - зазначив Жданов.

Втім, експерт наголосив, що Захід не може ліквідувати Путіна, поки не отримає  гарантій стабільності ситуації в Росії під час його ліквідації. Це станеться, коли в РФ з'явиться така сила, яка гарантуватиме Заходу, що вони втримають ситуацію під контролем, і вони попередньо домовляться про подальше співіснування Росії і інших держав світу.

Чутки про ліквідацію Путіна

Як зазначали аналітики раніше, для Путіна наступник - питання виживання. У Росії можуть пробачити вождю все що завгодно, крім військової поразки. 

Також була інформація, що олігарх Пригожин підриває режим Путіна. За даними російських ЗМІ, Пригожин хоче створити свою політичну силу, яка матиме на меті відродження Російської імперії.

Російський правозахисник Марк Фейгін пригадав, як усували з посади Генсека ЦК КПРС Микиту Хрущова. Адвокат вважає, що Путіна теж приберуть, але для цього треба певний імпульс.

Вас також можуть зацікавити новини: