Росія не може захиститись від українських атак з повітря / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Росія не готувалась до можливих атак з повітря. Лише згадка далекобійних ракет викликала у Кремлі паніку.

Про це заявив політолог Андрій Піонтковський в ефірі "Еспресо". Він нагадав, як у РФ тягли на дах генерального штабу армії РФ систему "Панцир", яка при цьому не здатна зупинити навіть атаку дронів.

"Так само з тим же "Панциром" вони тягались у Лужники на концерт, куди їх фюрер приїхав чи його двійник. Це колосальна загроза. У Росії немає адекватної системи протиракетної оборони. А знаєте чому? Тому, що вони не готувались до неї. Вони ж тільки кричали, що є якась загроза від НАТО, але прекрасно розуміли, що ніякої загрози немає. А загроза НАТО -  їхня придумана демагогія для своєї агресії. Вони не припускали, що Москва чи Петербург можуть бути піддані атаці з повітря. Їм доводиться фактично цю систему створювати з нуля", - пояснив політолог.

Відео дня

Піонтковський зазначив, що під час цього весняного наступу ми побачимо багато-багато неочікуваних і приємних для нас сюрпризів.

У Москві посилюють ППО - що повідомлялося

Як раніше писав УНІАН, у Москві встановили ще одну систему ППО прямо біля станції метро. Крім того, на дахах адміністративних будівель у російській столиці помітили зенітні ракетно-гарматні комплекси "Панцир-С1".

За даними The Insider, у Москві з початку року масово рубають дерева у парках і лісах для розміщення комплексів протиповітряної оборони.

Вас також можуть зацікавити новини: