Окупанти щодня обстрілюють Харків / Скріншот

Російські війська вдарили по центру Харкова. Зруйнована адміністративна будівля.

Про це у Telegram повідомив мер міста Ігор Терехов.

Наразі інформація про потерпілих чи загиблих відсутня.

Відео дня

"Два ракетні удари по центру Харкова. Туди, куди прилітало вже неодноразово. Одна адміністративна будівля зруйнована. Про жертв наразі інформації немає", - заявив Терехов.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов уточнив, що ракети влучили у Київський район міста. Пошкоджена триповерхова будівля

"Приліт у центрі Харкова, Київський район. Частково зруйнована триповерхова будівля. Усі профільні служби працюють і фіксують черговий злочин окупантів, попередньо - влучання ракети, тип встановлюють правоохоронці", - зазначив він.

Голова ОВА додав, що, за попередніми даними, постраждалих немає.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні ввечері Росія здійснила масовий пуск ракет по українських містах з території Білорусі. Наразі підтверджено вибухи на військовому об’єкті у Рівненській області.

Війна в Україні: актуальні дані

Російські війська зосередилися на захопленні Донбасу. Як повідомляв Генштаб ЗСУ вранці, 28 серпня, ЗСУ зупинили наступ окупантів на Слов'янському, Бахмутському та Авдіївському напрямках.

Напередодні стало відомо про перекидання в Україну добровольчих батальйонів третього армійського корпусу. Таким чином, Путін намагатиметься відновити наступ на Донецькому напрямку, де просування противника застопорилось, а частину кинути на південь в очікуванні контрнаступу ЗСУ.

Водночас аналітики Інституту вивчення війни сумніваються, що нові добровольчі батальйони переламають хід війни і якось суттєво вплинуть на існуючу ситуацію.

Наразі, на думку аналітиків, у Росії немає сил штурмувати українські позиції в Херсонській області – наступальний ресурс РФ "деградував".

З початку повномасштабного вторгнення ЗСУ знищили вже 46 750 окупантів і тисячі одиниць ворожої техніки.

Вас також можуть зацікавити новини: