5Ситуація у Харкові складна / фото Національної поліції

Росія знову атакувала Харків минулої доби, є загиблі серед мирного населення. У місті часто лунають повітряні тривоги.

УНІАН у режимі онлайн розповідає, що відбувається у Харкові та області сьогодні, 27 травня 2022:

15:45 У Харкові демонтують старі адресні таблички на колишньому Московському проспекті, перейменованому на честь Героїв Харкова.

Відео дня

15:30 На Північній Салтівці замінили частину знищеного газогону. У Харкові триває відновлення газових мереж у районі Північної Салтівки, який найбільше постраждав від ворожих обстрілів.

15:25 В Україні продовжили карантин через СOVID-19.

14:27 Через окупацію Херсонської та Запорізької областей в Україні виникли проблеми з постачанням ранніх овочів, таких як молода цибуля, буряк, морква.

13:35 На Харківщині тривають запеклі бої, росіяни продовжують спроби наступу.

13:05 Харківські леви повністю відновилися та вже освоїлися в Одесі. Навіть перестали боятися повітряної тривоги.

12:41 На території області тривають запеклі бої. На Харківському напрямку окупанти зосереджені на утриманні раніше зайнятих позицій. На Ізюмщині росіяни продовжують спроби наступу. Наші захисники мужньо тримають позиції.

11:48 Коротко про ситуацію на 27 травня від Олега Синєгубова:

Минулої доби російські окупанти обстрілювали Харків з великокаліберних гармат "Піон", дальність стрільби яких досягає 47 км, та систем залпового вогню. Усім харків’янам, які постраждали вчора, медики надають всю необхідну допомогу. Ніч пройшла в Харкові відносно тихо. Постраждалих немає. Утім ворог вночі продовжував обстрілювати населені пункти Харківської області. В м. Люботин внаслідок ворожих обстрілів пошкоджена школа-інтернат. Також вночі був обстріляний Чугуїв. Постраждали житлові будинки. На щастя, жертв немає.

11:34  Салтівська лінія метро повністю відновила роботу, повідомляє Харківська міська рада. Від сьогодні працюють станції "Академіка Павлова", "Студентська", "Героїв Праці".

10:51 Окупанти обстріляли Люботинську громаду: зруйновано гуртожиток спеціалізованої школи-інтернату.

10:08 Загальні бойові втрати окупантів з 24.02 по 27.05:

07:08 В Інституті вивчення війни повідомляють, що російські війська безуспішно намагалися просунутися на південний схід від Ізюма поблизу кордонів Харківської та Донецької областей.

03:19 У Харкові та області оголошено повітряну тривогу. 03:49 Відбій.

00:10 Харків'яни повідомляють про вибухи у місті!

Нагадаємо, 26 травня російські окупанти знову обстріляли цивільну інфраструктуру Харкова й передмість. ЗСУ поступово витісняють ворога з області.

Вас також можуть зацікавити новини: