Українська авіація активно знищує противника / фото ua.depositphotos.com

Командувач Сухопутних військ, генерал-полковник Олександр Сирський показав відео, на якому підрозділи 16-ї та 18-ї бригад армійської авіації відпрацьовують по військах противника на східному напрямку.

"Армійська авіація, незважаючи на потужну протидію системи протиповітряної оборони ворога, безперервно та надійно завдає противнику значних втрат", - написав він під відео у Telegram.

Сирський нагадав, що в перші дні широкомасштабного вторгнення ворог розраховував знищити армійську авіацію України, однак навіть через рік українські гелікоптери продовжують уражати окупантів всюди, де це потрібно.

"Підтримуючи підрозділи Сил оборони Сходу, наші льотчики демонструють мужність та високу майстерність під час виконання бойових завдань. Удари з неба - це суттєва вогнева та морально-психологічна допомога підрозділам, які героїчно тримають фронт", - наголосив він.

Втрати Росії у війні

Протягом минулої доби, 25 березня, ЗСУ ліквідували на українській землі ще 660 російських окупантів. Також було знищено майже півсотні одиниць різної ворожої техніки. Загальні втрати російських військ за час повномасштабного вторгнення перевищили чергову "психологічну позначку" й досягли орієнтовно 170 550 осіб.

Як повідомляв УНІАН, авіація Сил оборони завдала 11 ударів по районах зосередження загарбників.

Вас також можуть зацікавити новини: