В Україні масштабна тривога / фото ua.depositphotos.com

Ввечері, 23 жовтня, російські загарбницькі війська вкотре атакували Україну за допомогою безпілотних літальних апаратів. У низці областей оголошено тривогу.

Так, зараз сигнал про повітряну небезпеку лунає у Вінницькій, Черкаській, Полтавській, Харківській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській, Дніпропетровській, Кіровоградській та Миколаївській областях. 

У Командуванні Повітряних сил Збройних сил України ввечері фіксували рух ударних безпілотників з Херсонської області у північно-західному напрямку. Тоді загроза існувала для Миколаївщини, Дніпропетровщини, Кіровоградщини, Черкащини та Вінничини.

Відео дня

Жителів Харківської, Донецької, Дніпропетровської та Запорізької областей поперджали про загрозу застосування балістичного озброєння. На Полтавщині та Херсонщині була ракетна небезпека.

О 23:51 керівник Черкаської обласної військової адміністрацїі Ігор Табурець повідомив, що вибухи, які чули в області, це робота протиповітряної оборони.

Інформація оновлюється...

Оновлено о 03:50: Відбій загрози.

Оновлено о 03:25: Загроза застосування балістичного озброєння в областях, де оголошена тривога.

Оновлено о 03:10: Відбій ракетної небезпеки та загрози дронів по всіх областях.

Оновлено о 02:35: Загроза дронів і для Рівненської області. Тим часом у Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській, Миколаївській та Кіровоградській областях ракетна небезпека.

Оновлено о 02:05: Так зараз виглядає мапа повітряних тривог:

Скриншот

Оновлено о 01:53: Тернопільська область - загроза застосування ударних БпЛА.

Оновлено о 01:40: Відбій загрози ударних дронів по всіх областях, крім Чернівецької та Хмельницької.

Оновлено о 01:25: Фіксують рух ударних ударних дронів територією Хмельницької області у західному напрямку. Наразі інсує загроза для Чернівецької області.

Оновлено о 01:05: Херсонська, Миколаївська, Кіровоградська та Черкаська області - ракетна небезпека. Хмельниччина - перебувайте в укриттях.

Оновлено о 00:55: Існує загроза застосування дронів для Хмельницької області, також в укриттях просять залишатися мешканців Вінниці.

Оновлено о 00:27: Відбій загрози по всіх областях, крім Вінницької та Черкаської.

Оновлено о 00:15: За даними Повітряних сил, безпілотники рухаються територією Вінницької області у західному напрямку, інсує загроза для Хмельниччини.

Загроза з моря: що відомо

Вчора вдень Сили оборони півдня повідомляли, що окупанти тримають шість кораблів у Чорному та один у Азовському морях.

За даними військових, російські загарбники вивели на чергування два фрегати-ракетоносії, споряджені 16 ракетами типу "Калібр".

Вас також можуть зацікавити новини: