Пожежа на одному з об'єктів РФ / Колаж УНІАН / Скриншоти

Цієї ночі українські дрони-камікадзе успішно атакували нафтопереробні об'єкти в Краснодарському краї.

Російський проєкт ВЧК-ОГПУ публікує дані про втрати, посилаючись на звіти місцевих силовиків. Новоросійськ атакували щонайменше 30 безпілотних літальних апаратів, а Туапсинський нафтопереробний завод - щонайменше два.

У Новоросійську дрони вразили два резервуари з паливом на території мазутного терміналу ТОВ "НТПМ" і нафтомазутний термінал на території ТОВ "Газпром". На нафтобазі АТ ТНТ "Грушева" вдалося знищити резервуар із бензином об'ємом щонайменше 30 тонн. На Туапсинському НПЗ загорілася ректифікаційна колона, вогонь охопив 200 квадратів.

Відео дня

Масована атака дронів на Росію: що відомо

Як відомо, цієї ночі в окупованому Криму та Новоросійську повідомили про потужні вибухи та атаку українських дронів. У частині Севастополя зникло світло, також виявився знеструмленим порт Новоросійська.

Влада заявляла про успішне відбиття атаки, в цей час у мережі публікували відео, на яких можна було побачити вибухи.

Уранці російське Міноборони заявило про збиття 51 БПЛА над Кримом, 44 - над Краснодарським краєм, 6 - над Бєлгородською областю і ще одного - над Курською. Також окупанти повідомили, що знищили в Чорному морі 6 морських дронів.

Джерела УНІАН повідомляють, що нічні операції провели СБУ і ГУР. За їхніми даними, тепер росіянам доведеться заново ремонтувати Туапсинський НПЗ.

Вас також можуть зацікавити новини: