Повідомляється, що армія противника зазнає величезних логістичних незручностей / фото wikimedia.org

На східному напрямку у російських загарбників виникли проблеми, що тепер вони змушені переміщатися пішки як на бойові позиції, так і для відправлення рапортів на відпустку. Про це повідомляє Центр національного спротиву, створений Силами спеціальних операцій задля навчання, координації й масштабування рухів спротиву окупації України.

Зокрема, вичерпується не тільки особовий склад російської армії, котрий ліквідовують Сили оборони, але й технічне забезпечення окупаційних військ.

"Це підтверджує підпілля на східному напрямку. Йдеться про те, що армія противника зазнає величезних логістичних незручностей. Через брак автомобілів, особовому складу доводиться переміщатися пішки. Чи це на позиції, чи, до прикладу, для того щоб відправити в опрацювання рапорт на відпустку", - наголошується у повідомленні.

Відео дня

Водночас, зазначається, що, якщо такі рапорти й "доходять" до командування, то потрапляють "у смітник".

"Через критичний дефіцит живої сили противника, про відпустку окупанти й мріяти не можуть", - сказано у повідомленні.

Дефіцит техніки у росіян - що відомо

Як повідомляв УНІАН, у лютому російські окупанти після битви за Авдіївку почали частіше використовувати танки Т-62, Т-55/54 навіть без модернізації.

Аналітики відзначили, що це може бути пов'язано з колосальними втратами на фронті і низькими темпами виробництва. Такі ж проблеми у росіян виникли з БМП, про що свідчить використання МТ-ЛБ в ролі бойових машин піхоти.

Вас також можуть зацікавити новини: