РФ втратила в Україні ще багато посіпак, повідомив "Штірліц" / фото ua.depositphotos.com

На українській землі ліквідовувано ще низку російських окупантів, у тому числі знищений майор-"мобік" Дім Сундуков та капітан Рушан Тагаєв.

"Вантажем 200" також стали два члени російської приватної військової компанії "Вагнера" (ПВК "Дембель") - звільнений за контрабанду колишній старлей поліції Дмитро Смолко і екс-майор Повітряно-десантних військ Микола Подойніцин на прізвисько "Сумрак" (звільнений через наркотики), написав у своєму Telegram-каналі офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан, який має позивний "Штірліц".

"...успішно "демобілізовані": старший лейтенант Олексій Уніков; ...старший лейтенант Дмитро Зуєв; ...молодший лейтенант Олександр Мальцев...", - поділився захисник нашої держави.

Відео дня

Ситуація на фронтах в Україні і втрати супротивника - сьогодні це варто знати

Увечері 22 березня в Генштабі ЗСУ повідомили, що на Донбасі вороги продовжують вести наступ на таких напрямках: Бахмутському, Авдіївському, Лиманському, Шахтарському та Мар'їнському. За його даними, найзапекліші бойові дії тривали у північній та південній частині міста Бахмут Донецької області.

Супротивник вже зазнав величезних втрат на нашій землі. У січні радник глави Офісу президента Михайло Подоляк повідомив, що наші воїни ліквідували 77% російських в'язнів, яких ворог відправив на війну через ПВК "Вагнера". Загальні втрати росіян в Україні вже становлять приблизно 167 490 окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: