За добу наші захисники збили ворожий літак Су-25 / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Сили оборони України протягом минулої доби завдали близько 30 ударів по районах зосередження противника. Вже відомо, що вони уразили пункти управління окупантів, склади боєприпасів та інші 3 важливі об'єкти.

Генеральний штаб Збройних сил України проінформував про оперативну ситуацію щодо російського вторгнення станом на ранок 13 січня. Так, авіація Сил оборони України протягом минулої доби завдала 16 ударів по районах зосередження противника, а також 5 ударів по позиціях його зенітно-ракетних комплексів.

В той же час українські підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 3 пункти управління, 12 районів зосередження живої сили та військової техніки противника, ворожий зенітний ракетний комплекс С-300, 3 склади боєприпасів, а також 3 інших важливих об’єкти окупантів. За добу наші захисники збили ворожий літак Су-25 та безпілотний літальний апарат типу "Орлан-10".

Відео дня

Війна в Україні: останні новини з фронту

Раніше УНІАН вже повідомляв, що США працюють над нейтралізацією діяльності ПВК "Вагнер". Там уважно стежать за тим, що ПВК прагне вербувати найманців з Сербії та інших країн.

Тим часом у Зеленського розповіли про втрати окупантів під Бахмутом і Соледаром, де йдуть серйозні бої. Росіяни не перехопили ініціативу на тому напрямку і втратили там близько 20 тисяч осіб. Як повідомили в ISW, ЗСУ просуваються до Кремінної і не дають окупантам оточити Бахмут.

Вас також можуть зацікавити новини: