З початку повномасштабного вторгнення ЗСУ знищили 135 010 окупантів / t.me/zloyodessit

Разом з рідкісною бойовою машиною "Термінатор" ЗСУ знищили ще й танк Т - 90м "прорив" , який прикривався БМПТ, звернути увагу військовий оглядач Олександр Коваленко.

Крім того, удар припав по тралу ТМТ-ДО, який Росії важко виробляти через санкції.

Мінний трал ТМТ-до призначений не тільки для тралення натискних протитанкових мін, але і протибортових неконтактних мін і мін з магнітними детонаторами, зазначив Коваленко. Дозволяє йому це робити електромагнітний комплекс, в складі якого електронні елементи західного виробництва.

Відео дня

"Загалом, росіяни втратили за одиницю часу унікальну БМПТ Термінатор, рідкісний і дуже дорогий Т-90м" прорив", а так само не менш унікальний трал, який і зовсім зараз виробляти не можуть. І як вам таке "бінго"!?"- написав Коваленко.

"Термінатор" - російська бойова машина підтримки танків. Призначена для дії у складі танкових формувань з метою ураження протитанкових засобів противника. У машин є можливість вражати на ходу і з місця танки, БМП та інші високозахищені цілі.

9 лютого вдень з'явилося відеопідтвердження знищення цієї техніки ударом Збройних сил України. 

Втрати Росії в Україні - актуальне

З початку повномасштабного вторгнення ЗСУ знищили 135 010 окупантів, "плюс" 910 тіл протягом 8 лютого.

Напередодні артилеристи показали унікальні кадри удару по командному пункту росіян - ЗСУ змусили загарбників буквально тікати, залишаючи поранених, на крадених мотоциклах.

А 72-та ОМБр імені Чорних Запорожців показала цікаві кадри удару по танках противника. Одному окупанту, який буквально за кілька секунд до наступного удару вибіг зі свого танка, пощастило "так собі". Він легенько підсмажився.

Підтверджено ліквідацію на війні в Україні російського чемпіона з карате.

Також українськими воїнами "зажмурені" серійний вбивцяросійський "термінатор", герой російських "казок", бойовий піп, який благословляв ворога на вбивство українців.

Вас також можуть зацікавити новини: