Російський "Термінатор" гарно згорів в Україні / скріншот

З'явилося відео, як українські захисники знищили російську бойову машину підтримки танків (БМПТ) "Термінатор".

"Воїни 140-го окремого розвідувального батальйону морської піхоти знайшли розпіарену російський БМПТ "Термінатор", передали координати артилерійським підрозділам Збройних сил України і надалі коригували вогонь", - повідомили у Міноборони України, опублікувавши ролик.

ЗСУ знищили російський "Термінатор" - відео та подробиці

На опублікованому відео можна переконатися, що ця нібито "непереможна" і "унікальна" бойова машина так само палає, як і інші російські металобрухти, зазначили у Міноборони.

Як повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, знищили "Термінатор" біля Кремінної.

"Нещодавно орки на своєму головному пропагандистському раша ТВ хизувалися бойовою машиною підтримки танків з гучною назвою "Термінатор". Стільки гарних слів про те, що машину майже неможливо знищити... На фото від луганських захисників саме той "термінатор" з рашистського відео, саме та одиниця, яку так розхвалював пропагандист, і екіпаж, командир якого щось розповідав про "зараз", - зазначив чиновник.

"Термінатор" - російська бойова машина підтримки танків. Призначена для дії у складі танкових формувань з метою ураження протитанкових засобів противника. У машин є можливість вражати на ходу і з місця танки, БМП та інші високозахищені цілі.