Наступним ударом було знищено танк утікача та ще кілька танків поряд / Скріншот

ЗСУ запобігли черговій спробі окупантів прорвати трасу на Вугледар. Кадри відпрацювання по ворогу 72-ої ОМБр імені Чорних Запорожців опублікував журналіст Юрій Бутусов.

Росіяни регулярно намагаються штурмувати трасу у цій ділянці, щоби вийти на Курахове, пояснює Бутусов.

На відео потрапив момент, як один з морпіхів 155-ої бригади росіян у відчаї тікає від української артилерії, що вдарила по його танку. При цьому видно, що російський військовослужбовець горить.

Наступним ударом було знищено танк утікача та ще кілька танків поряд. Інший росіянин, що вижив, втік до лісосмуги.

Війна новини – ситуація на фронті

Протягом 6 лютого росіяни вели наступи одночасно на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.

Водночас, на думку окремих експертів, російські окупаційні війська перебувають у стратегічній пастці й не знають, як з неї вийти. Путін хоче в якийсь спосіб "зацементувати" лінію розмежування. На це він не пошкодує ніякої своєї живої сили.

На Заході вважають, що наступні шість місяців будуть критичними у російсько-українській війні і визначать, чи піде Путін на переговори.

Втрати Росії в Україні - актуальне

З початку повномасштабного вторгнення ЗСУ знищили 133 190 окупантів, "плюс" 1030 тіл протягом 6 лютого.

Напередодні артилеристи показали унікальні кадри удару по командному пункту росіян - ЗСУ змусили загарбників буквально тікати, залишаючи поранених, на крадених мотоциклах.

Підтверджено ліквідацію на війні в Україні російського чемпіона з карате.

Також українськими воїнами "зажмурені" серійний вбивцяросійський "термінатор", герой російських "казок", бойовий піп, який благословляв ворога на вбивство українців.

Вас також можуть зацікавити новини: