Антон Костылев / lifenews.ru

Журналіст і керівник продюсерського центру російського інформагентства Дмитра Кисельова і одного з головних рупорів Кремля «Россия сегодня» Антон Костильов вчинив самогубство в Москві.

За словами джерел у правоохоронних органах, чоловіка виявили у ванній кімнаті його родичі, пише російське видання Lifenews.

Читайте такожПропаганда Дмитра Кисельова буде виходити на 45 мовах світу

Відео дня

Продюсер повісився на трубі гарячого опалення, за попередніми даними, за допомогою свого брючного ременя. Як повідомляють джерела у правоохоронних органах Москви, передсмертної записки Костильов не залишив. За словами рідних і близьких, останнім часом чоловік перебував у пригніченому та депресивному стані.

Довідка. Головним продюсером РИА Новости, а потім і МІА «Россия сегодня» Костильов став у липні минулого року. В його обов'язки входило «виведення медіаресурсів, що входять у групу, на новий якісний рівень, створення сучасних спецпроектів до сочинської Олімпіади, просування і розвиток спецпроектів медіахолдингу на міжнародній арені». До цього журналіст співпрацював з багатьма виданнями і обіймав високі посади в ряді інтернет-ЗМІ.