Вертоліт впав при заході на посадку в лісовому масиві / фото vesti.ru

В Улан-Уде під час аварії вертольота загинув відомий бізнесмен і його колеги.

Про це повідомляє ТАСС.

НП сталася близько 10:00 (04:00 за київським часом) в лісовому масиві в місцевості Верхня Березівка. Вертоліт Agusta A119, здійснюючи політ по маршруту Березівка (Улан-Уде) - Сосновоозерск (Єравнінський район Республіки Бурятія), не зміг сісти в точці призначення у зв'язку з несприятливими метеоумовами і при поверненні в Улан-Уде зазнав аварії.

Читайте такожВертоліт власника футбольного клубу Лестер розбився через несправність рульового гвинта

На відео з місця події видно, що вертоліт згорів майже повністю. На місці події працювали пожежники, для ліквідації відкритого горіння залучалися чотири одиниці техніки і десять пожежних.

За даними агентства, внаслідок аварії загинули чотири людини, що знаходилися на борту, зокрема бізнесмен Сергій Рогов, власник торгово-розважального центру People's Park, розташованого в столиці Бурятії.

За даними джерела, загинули також двоє місцевих підприємців - друзі Рогова.

"У списку загиблих Рогов Сергій Олександрович, 1965 року народження, Бондар Сергій Тимофійович 1959 року народження (пілот), Шестопалов Михайло Васильович, 1984 року народження, Бурков Сергій Миколайович, 1974 року народження", - повідомило джерело.

У них була запланована рибалка в Єравнінському районі.

Після аварії порушено кримінальну справу за статтею "Порушення правил безпеки руху і експлуатації повітряного транспорту, що спричинило загибель двох і більше осіб" КК РФ.