Незадовго до загибелі дівчинка опублікувала в Instagram опитування / pixabay.com

У Малайзії шістнадцятирічна школярка вчинила самогубство після того, як опублікувала у себе в Instagram пост з проханням до підписників допомогти їй зробити вибір між життям і смертю.

Про це повідомляє The Guardian.

Тіло дівчинки виявив випадковий перехожий біля торгового центру в місті Кучінг і викликав поліцію.

Відео дня

Читайте такожАктриса, яка стала жертвою Вайнштейна, спробувала вчинити суїцид

За даними правоохоронців, незадовго до загибелі дівчинка опублікувала в мережі наступне опитування: «Дуже важливо, допоможіть мені вибрати між D та L». Як вважають слідчі, D означало Death (смерть), а L - Life (життя). Перед цим вона оновила статус у Facebook: «Хочу піти з життя, я втомилася». 69% респондентів в її Instagram вибрали варіант «D».

Міністр спорту та молодіжної політики Малайзії заявив, що трагедія - сигнал до того, що необхідно обговорювати психічне здоров'я на рівні всієї країни.

«Була б вона ще жива, якщо б люди відмовили її від самогубства? Чи потребувала вона професійної допомоги? Через те, що спроба суїциду в нашій країні поза законом, пособництво йому може спричинити за собою покарання», - сказав один з місцевих парламентаріїв.

Як повідомляв УНІАН, американський актор Айзек Кеппі, який знявся в блокбастері "Тор", покінчив життя самогубством. Йому було всього 42 роки.