Після падіння з 13-го поверху Ваня Лю ще був живий кілька годин / lb.ua

Батьки 13-річного школяра з України Вані Лю, який у Шанхаї покінчив життя самогубством, вистрибнувши з вікна квартири на 13 поверсі, пов'язують трагедію з постійними приниженнями в школі.

Читайте такожУ США знайшли мертвим мільярдера, якого звинувачують у педофілії (відео)Нові подробиці події розповіла мама підлітка Олена Артеменко, пише LB.ua.

«У дворі росло дерево, Іван, по суті, на нього впав, і воно зберегло його тіло. Він ще дихав, його намагалися реанімувати протягом двох годин, але не врятували», – розповіла Олена.

Відео дня

За її словами, китайські судмедексперти зафіксували численні травми та переломи, повноцінного розтину не робили та не дозволяли їй бути з сином у лікарні.

«Домогтися справедливості в нашій ситуації дуже складно, тому що тут немає статті «Доведення до самогубства». Один з офіцерів поліції сказав нам: «Ви розумієте, що ви підписали дитині смертний вирок, коли поскаржилися на вчителя директору?» – розповіла Олена.

Зазначається, що за словами генерального консула України в Шанхаї Дмитра Пономаренка, з моменту трагедії консульська служба супроводжує справу.

Як раніше повідомляв УНІАН, у китайському Шанхаї 13-річний школяр з України вистрибнув з вікна через булінг з боку вчителя.