facebook.com/cedric.ford.161

Про це повідомляє Reuters.

Стрілець відкривав вогонь в кількох місцях. Він почав стрілянину близько 5 вечора за місцевим часом у місті Ньютон, де застрелив людину за кермом вантажівки.

Читайте такожУ Каліфорнії невідомий застрелив 20 осіб

Відео дня

Незабаром після цього, підозрюваний застрелив людину на іншій вулиці, на шляху до свого місця роботи в Excel Industries у місті Хестон, що за 9 миль (14 км) на північний захід від Ньютона.

Злочинець відкрив вогонь на стоянці підприємства, а потім увійшов всередину будівлі і продовжив стрілянину.

facebook.com/cedric.ford.161

У департаменті шерифа відзначили, що стрільцем виявився 38-річний Седрік Форд. Він убив трьох або чотирьох людей і поранив ще близько 20 інших, перш ніж він був убитий владою, сказав шериф.

Читайте такожКанадська поліція уточнила кількість жертв стрілянини в школі

Як пише видання New York Daily News, за словами шерифа, підозрюваний відкрив стрілянину зі свого автомобіля, а потім, заволодівши чужим транспортним засобом, попрямував далі на завод.

facebook.com/cedric.ford.161

За даними kwch12, підозрюваний мав кримінальне минуле, пов'язане з вчиненням крадіжки зі зломом та іншими звинуваченнями в 1996 році. Також, за непідтвердженими даними, Форда затримувала поліція в 2008 році.

Судячи з інформації на сторінці підозрюваного в Facebook, однак поки не підтвердженої офіційно, Форд був не одружений, але у нього залишилися двоє маленьких дітей, фотографії з якими є в Facebook. Також він розміщував у соцмережі свої фотографії зі зброєю.