REUTERS

Амеріканская співачка Аріана Гранде має намір повернутися в Манчестер, де стався теракт на її концерті. Співачка хоче дати благодійний концерт, кошти від якого підуть постраждалим і сім'ям жертв терористичного акту, що стався під час її концерту.

"Я хочу сказати спасибі моїм колегам-музикантам і друзям за те, що вони були частиною нашого вираження любові до Манчестеру. Я поділюся деталями з вами, як тільки все підтвердиться", - написала співачка на своїй сторінці в соціальних мережах. Вона також подякувала шанувальникам за підтримку і за збір коштів постраждалим від вибуху, передає CNN.

Співачка зазначила одну з онлайн-кампаній, під час якої було зібрано понад 2 млн доларів. "Співчуття, доброта, любов, сила і єдність, які ви показали один до одного протягом цього тижня прямо протилежні жахливим намірам", - написала Гранде.

Відео дня

Вона закликала своїх прихильників не піддаватися страхам. "Нашою відповіддю на це насильство має стати наближення один до одного, щоб допомогти один одному, щоб більше любити, голосніше співати і бути добрішими і благородними в житті ніж раніше", - зазначила співачка.

Як повідомляв УНІАН-Таблоїд, американська співачка Аріана Гранде, яка виступала на "Манчестер Арені" в день теракту, скасувала залишок свого європейського турне через трагедію.

Як не дивно, цей вчинок не зустрів розуміння у значної частини її слухачів. Гранде звинуватили в тому, що вона "прогнулася під терористів". За словами оточення співачки, зараз вона психологічно зламана і знаходиться в істериці після вибуху на її концерті в Манчестері, тому неготова виступати для кого небудь.

Гранде і її команда переглянуть гастрольний графік, поки виконавиця не прийде в себе. В результаті вибуху на концерті в Манчестері загинули 22 людини.