Забытый багаж будет распродан

Як передає кореспондент УНІАН з Варшави, у аукціоні, який відбудеться 15 лютого, зможе взяти участь кожен охочий, придбавши квиток на один із рейсів авіакомпанії і квиток на сам захід, який відбудеться в кінці цього тижня.

"Візьми участь в аукціоні і дізнайся, що всередині. Купи квиток і прийди 15 лютого в офіс LOT на аукціон багажів-сюрпризів", - зазначає компанія на своєму веб-сайті.

Читайте такожУ Токіо на аукціоні за 70 тисяч доларів продали гігантського тунця

Відео дня

Учасники аукціону зможуть оглянути виставлений на продаж багаж за годину до початку аукціону, але правила забороняють доторкатися до нього і заглядати всередину.

Компанія також зазначила, що після продажу не буде нести відповідальність за можливі претензії інших осіб, які можуть заявити, що цей багаж раніше належав їм.

Згідно з повідомленням на сайті LOT, компанії вже вдалося продати на цей аукціон всі квитки, ціна яких склала близько 2,5 євро, а польські ЗМІ зазначають, що в інтернеті вже з'явилися пропозиції про їхній перепродаж.

Довідка УНІАН. Заснована в 1929 році компанія LOT належить польській державі. Компанія залишалася найбільшою авіакомпанією в Польщі за кількістю перевезених пасажирів до 2013 року, коли у другому кварталі її вперше випередив ірландський low-cost Ryanair.

За даними польської адміністрації цивільного авіатранспорту (ULC), в третьому кварталі 2013 року ірландська компанія на регулярних сполученнях перевезла понад 1 млн пасажирів (32% ринку) в той час, як LOT - близько 850 тис. (26%).

У минулому році уряд для порятунку компанії LOT від банкрутства виділив майже 100 млн євро.