Полицейські знайшли дитину в кімнаті під сходами / фото REUTERS

У 2019 році в штаті Нью-Йорк зникла безвісти Пейслі Шултіс. На той момент їй було чотири роки. Весь цей час дитину не могли розшукати, та 14 лютого її виявили живою в будинку в місті Соджертіс.

Дівчинка жила в таємній кімнаті під сходами, повідомила поліція американського штату Нью-Йорк.

За словами правоохоронців, вони одразу розглядали версію викрадення Пейслі природними батьками, Кімберлі Купер та Кірком Шултісом-молодшим. Зазначимо, що їх позбавили батьківських прав, дитина жила з опікунами.

Відео дня

14 лютого 2022 року до поліції надійшло повідомлення про те, що Пейслі тримають у підвалі одного з будинків у місті Соджертіс. Раніше копи вже обшукували цей будинок.

Кірк Шултіс-старший, дідусь дівчинки, який жив у цьому будинку, перебував вдома на момент обшуку й стверджував, що не знає про місцеперебування онуки. Та поліцейський помітив дивні сходи, що вели до підвалу будинку. Там, в "імпровізованій кімнаті", й знайшли Пейслі.

Природних батьків дівчинки звинуватили у втручанні в опіку та у створенні загрози для дитини. Наразі з нею все гаразд, її повернули законним опікунам.

Як повідомляє ВВС, Кімберлі Купер, Кірка Шултіса-молодшого та Кірка Шултіс-старшого заарештували. Батька та сина звільнили на час до судового засідання, а мати дівчинки лишили у в'язниці. 

ЗМІ досі не розкрили причину, з якої чиновники позбавили природних батьків права опіки над власними дітьми.

Раніше родині зі штату Мен повернули кішку, яка загубилася понад шість років тому. Вони думали, що вона давно мертва. 

Вас також можуть зацікавити новини: