Фото УНИАН

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив під час брифінгу речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

Він зазначив, що протягом минулої доби на Луганському напрямку противник активності не проявляв, натомість на Донецькому та Маріупольському напрямках бойовики вели обстріли, найнапруженішою залишається ситуація в Авдіївці.

"На Луганському напрямку противник активності на проявляв. На Донецькому напрямку центром бойових дій залишається Авдіївка, - сказав Лисенко. - Внаслідок одного з артобстрілів з боку окупантів в Авдіївці загинула жінка, було зруйновано два будинки. Наші військові з метою захисту своїх позицій та мирних мешканців були змушені відкривати вогонь у відповідь".

Відео дня

Читайте такожБої за промзону Авдіївки: Україна закликала ОБСЄ до "дзеркального" патрулювання району

Лисенко додав, що неспокійна обстановка й на інших рубежах оборони, де ворог використовує заборонену зброю. "На Маріупольському напрямку були здійснені обстріли, по українських позиціях було випущено близько 10 снарядів. Активними були ворожі снайпери в районі Мар’їнки, - сказав Лисенко. - За минулу добу внаслідок активних бойових дій, на щастя, загиблих серед українських військових немає, поранено п’ятьох військових. Четверо - поблизу Авдіївки, один - в районі Донецького аеропорту".