22 лютого у Львові відкривається виставка робіт фіналістів відбіркового етапу міжнародного конкурсу портретистики ім. пивовара Я. К. Якобсена Portrait Now! 2019. На ній будуть представлені роботи учасників конкурсу з країн Східної Європи та автопортрети зірок українського шоубізнесу.

Відкриття нової експозиції в Музейно-культурному комплексі «Львіварня» відбудеться 22 лютого. В цей день для відвідувачів виставки:

- працюватимуть професійні художники, які безкоштовно малюватимуть портрети всіх охочих;

Відео дня

- буде проведене шоу від художника піском;

- пройдуть розігрування яскравих призів.

Відвідувачі зможуть побачити роботи фіналістів відбіркового етапу конкурсу Portrait Now! 2019 і першими дізнаються імена авторів, чиї роботи будуть виставлені у музеї замку Фредеріксборг (Данія).Відкриття виставки відвідають професор Флеммінг Бессенбахер – президент Фонду Carlsberg і голова Наглядової ради Carlsberg Group, та Метте Скоугард – директор Національного музею історії в замку Фредеріксборг (Данія).

Частина робіт виставки намальована на підтримку конкурсу зірками українського шоубізнесу . Побачити експозицію можна буде до 24 березня.

22 лютого вхід вільний.

Час роботи виставки: 10:00-19:00

Адреса: вул. Клепарівська, 18 (на території Львівської пивоварні).

Portrait Now! — міжнародний конкурс для всіх поціновувачів портретистики, покликаний розкрити красу як класичного, так і сучасного підходів до мистецтва. Організатором конкурсу незмінно виступає Фонд Carlsberg, який активно інвестує в розвиток культури ще з 1882 року. Тоді засновник компанії пивовар Я.К. Якобсен відкрив Національний історичний музей в замку Фредеріксборг (Данія). Щоб зацікавити суспільство в портретному живописі, музей з перших років свого існування замовляв художникам портрети знаменитостей.

Фонд Carlsberg керує однією з найбільших міжнародних пивоварних компаній — Carlsberg Group, а також заохочує розвиток науки, мистецтва і культури. 2018 року компанії Carlsberg Ukraine випала честь організувати і провести відбірковий етап Portrait Now! 2019 для країн Східної Європи. Найкращі роботи згодом виставлять в Національному історичному музеї в замку Фредеріксборг (Данія), де вони позмагаються за головний приз конкурсу — 85 000 датських крон.

За додатковою информацією просимо звертатися:

Меляницька Юлія

AG Communications

+380509246973

y.melanitskaya@ag.agency