Презентація кіно-театрального проекту 'MORPHINE 13'

Англомовний фільм "MORPHINE 13" заснований на оповіданні Булгакова "Морфій" і знятий  запатентованим форматом креативноï групи DIVERGENT без склейок, одним кадром. Тривалість 13 хвилин.

Продюсери та режисери з групи DIVERGENT спільно з ProEnglish Theatre пропонують глядачам поставити себе на місце духа, що мешкає у будинку, де жив Михайло Булгаков. Сьогоднi це літературно-меморіальний музей М.Булгакова.

Репродукція автобіографічного твору "Морфій" відбувається на Андріївському узвозі, 13, де Михайло Булгаков почав писати перші  записки до твору, і саме тут він вилікувався від залежності морфію.

Продюсери i кiнорежисери: креативна група DIVERGENT

Продакшн, запатентований новим форматом театральноï зйомки: DIVERGENT agency

Актор: Юрій Радіонов, театральний режисер MORPHINE 13, NOYU

Театральний режисер-постановник, сценарист: Алекс Боровенський, директор і засновник ProEnglish Theatre.

Композитор: Jerry Heil. Всі саундтреки ексклюзивно написані під кінопостановку.

Оператор-постановник: Назар Мануляк 

В кінці також відбудеться презентація підготовки другого фільму команди "Notes Of Young Us" (NOYU).

Креативна група DIVERGENT презентує англомовний кiно-театральний "записки молодих нас", який буде складатися з п'яти театральних історій про життя відомих українців Н.В. Гоголя, Є. В. Білокур, Леся Курбаса та вiдзнятий запатентованим форматом зйомки DIVERGENT. 

"Всі вони молодості мали різні залежності. Наші герої тікали від тривожних контролюючих батьків в мистецтво, яке дозволяло бути собою, від страху неспроможності - в алкоголь, від нерозділеного кохання - в нірвану наркотичного блаженства, від нестачі фінансів - в брудну політичну гру", - коментує режисер Юрій Радіонов.

Вхід: вільний (за реєстрацією на сайтi)

Телефон: +38 (050) 587 53 79

Сайт: www.dvrgnt.agency/noyu