8 жовтня о 15:00 відбудеться онлайн панельна дискусія "Українська екологічна agenda", в рамках якої громадські екоактивісти та народні депутати України обговорять реалізацію підходу свідомого споживання та перспективи впровадження нової споживчої політики. 

Організатором заходу виступає ГО "Беззайве". Трансляція доступна за посиланням

"За останні декілька років глобальна тенденція до свідомого споживання в Україні стала не просто трендом, а переросла в стійкий запит від суспільства. Ми частіше задумуємося, чи потрібно сортувати сміття, користуватися відновлюваними джерелами енергії, як зменшити кількість органічних відходів і свій карбоновий слід на планеті. Тому ми запросили до обговорення представників влади, аби спільно напрацювати концепцію нової споживчої політики", - коментує Яна Червінська, голова ГО "Беззайве".

Відео дня

У дискусії візьмуть участь народні депутати України Марія Мезенцева та Леся Василенко, засновниця та голова ГО "Беззайве" Яна Червінська та інші. За оновленням спікерів слідкуйте на офіційній Facebook сторінці заходу. 

За словами організаторів, "Українська екологічна agenda" стане майданчиком для комунікації представників влади та громадських екоактивістів і покликана привернути увагу до проблеми свідомого споживання та використання ресурсів природи.

***

Беззайве - це платформа свідомого споживання, яка влаштовує круглі столи з експертами різних індустрій і конференції на тему циркулярної економіки. А також освітні програми, спецпроєкти із пресою та лідерами думок із метою об’єднання свідомої спільноти.