19 червня 2021 року у Львові відбудеться всеукраїнський флешмоб зі скандинавської ходьби. Учасники флешмобу мають одночасно о 10:00 стартувати у своєму населеному пункті, зробивши відповідне селфі (фото) або відео. За підсумками флешмобу буде встановлено рекорд України зі скандинавської ходьби. 

Усі учасники флешмобу отримають диплом учасника рекорду. У встановленні рекорду візьмуть участь учасники з усієї України, а також Італії, Польщі, Білорусі та Казахстану.

Особливістю флешмобу стане участь у ньому незрячих та слабозрячих людей, які будуть іти Стрийським парком у Львові у тандемі з волонтерами – студентами та викладачами кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Львівського торговельно-економічного університету (ЛТЕУ), який входить до системи COOP Україна. ЛТЕУ вже не перший рік реалізовує комплексну програму з волонтерської діяльності та створення інклюзивного безбар'єрного середовища, завдяки чому освіту в цьому виші можуть отримати люди з різними видами інвалідності. Зокрема, на волонтерських засадах студенти освітніх програм «Туризм» і «Медичний та оздоровчий туризм» разом із викладацьким складом кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ЛТЕУ періодично надають допомогу особам з інвалідністю.

Відео дня

Адреса: м.Львів, Стрийський парк, центральний вхід

Субота, 19 червня 2021 року, 10:00

Тел. +38 096 660 22 41