У Запорізькій області невідомі в масках напали на бізнесмена. Вони поранили чоловіка, викрали його автомобіль і 25 тисяч доларів, які були при ньому для купівлі іншого автомобіля.

Як повідомили УНІАН у керівництві ГУ МВС України в Запорізькій області, злочин було вчинено 5 листопада в районі с. Шелюги Якимівського району області.

«Автомобілю «Мазда», на якому люди (за неофіційними даними – бізнесмени – УНІАН) їхали купувати новий автомобіль, перекрили проїзд за допомогою залишеної на проїжджій частині машини, чим змусили потерпілих зупинитися. Після цього невідомі в масках вчинили розбійний напад: завдали водієві «Мазди» кілька ножових поранень, заволоділи автомобілем, грошима в сумі близько 25 тис. доларів, які призначалися для купівлі нового автомобіля, і втекли», - повідомили в ДУ МВС України в Запорізькій області.

Відео дня

За даним фактом відкрито провадження за ч. 4 ст. 187 - «Розбій, сполучений із нанесенням тяжких тілесних ушкоджень» і ч. 3 ст. 289 Кримінального кодексу України – «Незаконне заволодіння транспортним засобом з нанесенням великих матеріальних збитків».

Ведеться розшук зловмисників.