В Управлінні Міністерства внутрішніх справ України в Івано-Франківській області відбулося представлення нового очільника міліції Прикарпаття.

Представити начальника УМВС до Івано-Франківська прибув заступник Міністра МВС України Сергій Лекарь. Він зазначив, що на нового керівника лягає велика відповідальність, насамперед, за безпеку населення області.

Відео дня

На представлення завітали колишній очільник обласного УМВС, а тепер губернатор Львівщини Олег Сало, голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Василь Чуднов та інші посадовці.

Насамперед, керівники подякували попередньому очільнику прикарпатської міліції – Олегу Салу за відмінне несення служби та формування професійного колективу, завдяки якому міліція Івано-Франківщини змогла досягнути високих результатів.


Фото: МВС України

Василь Фелик подякував за висловлену довіру та підкреслив, що він особисто та особовий склад УМВС усвідомлює усю покладену на них відповідальність. - Ми розуміємо, що доля прикарпатців багато в чому залежить саме від нас, тому наша вже сформована команда зробить усе можливе, аби зберегти безпеку громадян, - зазначив полковник міліції.