25 травня 2008 року на Придніпровській залізниці вводиться в дію новий графік руху пасажирських поїздів. Новим графіком до станцій Криму буде курсувати 98 поїздів різного формування: до Сімферополя 53 поїзди, до Феодосії – 11, Євпаторії –16, до Севастополя – 11, до Керчі – 7 поїздів.

Про це повідомляє прес-служба Придніпровської залізниці.

Для підвищення сервісу обслуговування пасажирів на період літніх пасажирських перевезень додатково, в залежності від пасажиропотоку, буде відкрито 83 квиткові каси (у Дніпропетровській області – 25 кас, у Запорізькій обл. – 10 кас., в АР Крим – 48 каси).

Відео дня

Робота квиткових кас у період масового збільшення пасажиропотоку буде переведена на особливий режим.

Робота кас попереднього продажу квитків на вокзалах Дніпропетровськ, Запоріжжя-1, Сімферополь, Севастополь, Керч, Джанкой, Феодосія, Євпаторія Курорт буде переведена на режим роботи з 7.00 до 21.00. На всіх вокзалах буде переглянуто режим обідньої перерви.

Також на Південному узбережжі Криму буде оновлена робота пересувних кас. Заплановано ввести 7 пересувних кас, які обладнані мобільним зв’язком. Пересувні каси будуть забезпечувати квитками відпочиваючих у понад 30 санаторіях та оздоровчих закладах, в інших місцях масового відпочинку. Пересувні каси працюватимуть у Феодосії, Керчі, Євпаторії, Алушті, Ялті та Севастополі. На всіх вокзалах буде оновлена візуальна інформація з урахуванням нового графіку руху пасажирських та приміських поїздів 2008/2009 рр.

У зв`язку зі збільшенням пасажиропотоку в літній період на вокзалах планується відкриття 13 додаткових торгівельних об`єктів (у Дніпропетровську – 3, Запоріжжі – 1, Джанкої – 3, Сімферополі – 5, Севастополі – 1). У літній період торгівельні об’ єкти працюватимуть у цілодобовому режимі.