У кримських регіонах у ході проведення операції «Курорт-2008» співробітники податкової міліції вилучили 7 атракціонів, яхту і мотодельтаплан.

Як повідомили УНІАН у прес-групі Управління податкової міліції Державної податкової адміністрації в Криму, 7 атракціонів попередньою вартістю 686 тис. грн. були вилучені за результатами перевірки «Луна-парку» в Бахчисарайському районі автономії. Як з`ясувалося, приватний підприємець зі Львова надавав послуги на атракціонах без дозволу Ради міністрів Криму і МНС.

Яхту орієнтовною вартістю 150 тис. грн. податківців вилучили в Євпаторії. Перевіркою встановлено, що місцевий житель перевозив пасажирів на яхті, не маючи на даний вид діяльності необхідних дозвільних документів. Яхта передана на відповідальне зберігання.

Відео дня

Мотодельтаплан орієнтовною вартістю 120 тис. грн. вилучений у Сакському районі АР Крим. Як з`ясували податківці, платні послуги (5 хвилин польоту – 75 грн.) на мотодельтаплані житель міста Саки надавав відпочиваючим без необхідних дозвільних документів. Мотодельтаплан переданий на відповідальне зберігання.

Матеріали перевірок будуть направлені до суду.