Для вирішення земельної проблеми кримчан Тимошенко створила комісіюКабінет міністрів України утворив Урядову комісію з розв`язання проблем, пов`язаних з набуттям та реалізацією прав на землю громадянами, що проживають на території Автономної Республіки Крим.

Про це йдеться в розпорядженні Кабміну № 1395-р.

Комісію очолив Міністр охорони навколишнього природного середовища Георгій ФІЛІПЧУК. Заступником голови комісії став заступник голови Держкомзему України Віктор ПЕТРУК.

Відео дня

У складі комісії, зокрема, заступник голови Ради міністрів Криму Азіз АБДУЛЛАЄВ, голова Республіканського комітету Криму із земельних ресурсів Микола ГОЛУБЄВ, голова Республіканського комітету АРК у справах міжнаціональних відносин і депортованих громадян Сервер САЛІЄВ, заступник міністра оборони України Надія ДЄЄВА, заступник голови Держкомнацрелігій Віктор ПОБЄДОНОСЦЕВ, заступник міністра юстиції Андрій БОГДАН.

Прем`єр Юлія ТИМОШЕНКО доручила Урядовій комісії розробити та подати у місячний строк Кабінетові міністрів пропозиції щодо здійснення невідкладних заходів з розв’язання земельних проблем громадян, що проживають на території Кримської автономії.