Комісія Департаменту цивільного захисту МНС України задоволена ходом робіт по ліквідації квітневого зсуву у Севастополі, заявив її голова Василь КВАШУК.

«Повністю задоволений ходом робіт... Не тільки виділені урядом кошти освоєно в повному обсягу, а й проведено величезну роботу, зокрема із застосуванням новітніх технологій», - сказав він на засіданні комісії в міськдержадміністрації.

В квітні зсув зруйнував більш як 350 метрів дороги до будинків на вулиці Охотській, пошкодив водопровід, лінії електропередач, а також частково пошкодив 4 житлових будинки. Крім того, було порушено нормальні умови життєдіяльності більш як тисячі севастопольців, утруднено пересування транспорту Севастопольського комбінату хлібопродуктів «Хліб України».

Відео дня

Міська держадміністрація тоді звернулася до Кабінету міністрів України з проханням про сприяння в ліквідації наслідків зсуву. Урядом з резервного фонду держбюджету було виділено 11 млн. грн.

Заступник голови держадміністрації Мирослав САГАЙДАК у четвер заявив, що роботи, які продовжуються вже 4 місяці, згідно з графіком, до кінця грудня будуть закінчені, і вулицю Охотську буде здано в експлуатацію.