Виборчий штаб севастопольської організації Партії регіонів просить прокуратуру міста розібратися з фактами підкупу виборців. 

«Хоча ми й партія влади, у нас щодо двох дільниць є питання, ми написали заяви до прокуратури, тому що у нас є численні свідоцтва, що купувалися виборці у момент голосування. Зокрема за гроші, роздача всіляких подарунків», - сказав голова севастопольської держадміністрації, лідер «регіоналів» міста Валерій САРАТОВ на брифінгу.

Відео дня

У цілому ж, як вважає глава міста, «вибори відбулися прозоро, чесно, і демократично». На його думку, «абсолютно ніхто нічого не робив для того, щоб порушити ці три тези».

Разом з тим САРАТОВ вважає, що низька явка виборців на місцевих виборах пов`язана з двома чинниками. «Багато людей очікування свої пов`язували відразу з миттєвим покращенням. Цього не сталося, і з`явилася така, ну якщо хочете, образа на Партію регіонів. А другий момент полягає в тому, що проводити такі масові вибори двічі на рік, це, напевно, перебір, і, відповідно, частина населення вирішила - скільки можна ходити на вибори», - сказав він.

Явка виборців у Севастополі становила 41,7%.