Керч. 15 вересня. УНІАН. Партія регіонів блокує агітаційну діяльність БЮТ, зокрема, сьогодні «регіонали» намагалися заважати вильоту лідера БЮТ Юлії ТИМОШЕНКО до Керчі (Крим). Про це Ю.ТИМОШЕНКО заявила сьогодні на прес-конференції в Керчі.

Відео дня

Як передає кореспондент УНІАН, за її словами, «регіонали» не тільки блокували її виліт до Криму, але й «збиралися випустити на шляху проходження кортежу кримськими дорогами велику рогату худобу». Крім того, заявила Ю.ТИМОШЕНКО, дізнавшись про те, що лідер БЮТ має намір відвідати один із пам`ятників міста-героя, «регіонали» вирішили провести там же в той самий час свій мітинг.

Внаслідок чого, за словами Ю.ТИМОШЕНКО, бютівці відмовилися від відвідин цього пам`ятника, «щоб не створювати конфліктних ситуацій між прихильниками і опонентами БЮТ».

При цьому Ю.ТИМОШЕНКО зазначила, що подібна поведінка характерна не тільки для «регіоналів» Криму, але й в цілому для представників Партії регіонів.

Так, розповіла Ю.ТИМОШЕНКО, днями в Черкасах під час проведення мітингу БЮТ «регіонали» «випустили величезний дельтаплан, який своїм шумом дуже заважав проведенню бютівцями своєї агітаційної діяльності».

«Я думаю, після виборів вони («регіонали») пересядуть на дельтаплани і відлетять за межі нашої країни», - пожартувала Ю.ТИМОШЕНКО. Вона також повідомила, що збирає всілякі листівки та іншу продукцію, яку випускають «регіонали» проти БЮТ, і, можливо, після виборів навіть створить «міні-музей того як, ПР дотримувалася декларованого нею ж «кодексу честі».

Крім того, коментуючи інформацію, поширену лідером кримських «регіоналів» Василем КІСЕЛЬОВИМ про те, що БЮТ для агітації найняв екстрасенса Анатолія КАШПИРОВСЬКОГО, Ю.ТИМОШЕНКО порадила Партії регіонів “не звалювати свої невдачі і рейтинг, що знижується, на якісь потойбічні сили, а краще підібрати більш розумних людей у свій штаб».