Севастополь. 25 вересня. УНІАН. Голова Севастопольської міської ради, лідер міського відділення Партії регіонів Валерій САРАТОВ закликав жителів міста прийти на вибори, журналістів закликав „не допустити інформаційного терору”, а членів виборчих комісій - суворо дотримуватися закону про вибори.

Як передає кореспондент УНІАН, про це В.САРАТОВ сказав у своєму зверненні. Він запропонував „зробити так, щоб вибори перестали бути боротьбою не на життя, а на смерть, в якій згодяться будь-які прийоми, а стали б нормальною демократичною процедурою, яка дозволяє кожному громадянину не просто реалізувати своє право вибору, а й бути впевненим, що результати виборів не будуть перекручені”.

Відео дня

Голова міськради закликав усіх жителів міста-героя Севастополя 30 вересня прийти на виборчі дільниці, „тому що у випадку явки менше 50% виборців вибори будуть визнані не дійсними, і тоді через два місяці ЦВК призначить нові вибори, і країна провалиться у прірву постійного виборчого процесу”. На думку В.САРАТОВА, „брати участь у цих виборах - значить внести вклад в розвиток України, взяти на себе відповідальність за долю нашої Батьківщини”. Тому, як вважає він, „кожен виборець зобов’язаний зробити свій вибір”.

Звертаючись до представників мас-медіа, голова представницької гілки влади міста попросив „нехай вашим словом керує громадянська позиція, а не гроші, міра відповідальності перед виборцями; говоріть і пишіть тільки чесно і відкрито, правду, одну лише правду, і нічого крім правди”.

В.САРАТОВ також звернувся до членів виборчих комісій з настановою „суворо дотримуватися закону про вибори народних депутатів України та інших нормативних актів, які стосуються виборчого процесу”.