Сімферополь. 11 жовтня. УНІАН. Група «Фінанси і кредит» зацікавлена в створенні з ДАТ "Чорноморнафтогаз" спільного підприємства по освоєнню шельфу Чорного моря.

«Ми провели переговори з банком «Фінанси і кредит». Є такий Костянтин ЖЕВАГО...У нього є великі інтереси по створенню спільного підприємства по випуску бурової установки і освоєнню шельфу», - повідомив сьогодні на прес-конференції в Сімферополі голова правління «Чорноморнафтогазу» Анатолій ПРИСЯЖНЮК. 

За його словами, сумісний проект буде розрахований на декілька років, передає кореспондент УНІАН.  

Відео дня

При цьому А.ПРИСЯЖНЮК додав, що проект повинен бути успішним, оскільки є розуміння з боку «Чорноморнафтогазу», а також підтримка з боку Міністерства палива і енергетики і НАК «Нафтогаз України». «Розуміння є з нашої сторони, і підтримка є і від Мінтопа, і від Нафтогазу», - каже А.ПРИСЯЖНЮК. 

Він додав, що поки все знаходиться у стадії переговорів, оскільки потенційні партнери «Чорноморнафтогаза» «повинні отримати всі дозволи на створення спільного підприємства», також потрібно визначитися з територією, яку можна буде спільно освоювати. «У нас є на сьогоднішній день 3 вільних ліцензії, і це один з таких перспективних проектів», - каже голова правління "Чорноморнафтогазу".