Сімферополь. 17 жовтня. УНІАН. Станції швидкої медичної допомоги Сімферополя необхідно придбати ще, як мінімум, 10 спецавтомобілів.

Про це УНІАН повідомили в Сімферопольській міськраді з посиланням на заступника начальника управління охорони здоров`я Оксану КОЗУБ. 

За інформацією О.КОЗУБ, станція має в своєму розпорядженні 30 бригад, а на лінію щодня виходить 23-25 спецавтомобілів. «У нас дефіцит машин. Це дуже знижує показники своєчасного надання допомоги на догоспітальному етапі, - відзначила замначальника міськздороввідділу. - Для того, щоб наблизиться до хорошого показника, нам потрібно придбати ще 10 автомобілів, щоб працювало 35 бригад».

Відео дня

Крім того, за інформацією О.КОЗУБ, на міській «швидкій» необхідна повна заміна засобів зв`язку, оскільки 26 з 27 радіостанцій несправні. «Вони часто ламаються, забезпечують погану чутність, їх використання у віддалених частинах міста і автомагістралей не є можливим», - відзначила О.КОЗУБ. Також, за її словами, необхідно оснастити мобільними телефонами хоча б 10 бригад.