Севастополь. 18 жовтня. УНІАН. Ленінський районний суд Севастополя заборонив громадській організації „Рух проти нелегальної імміграції - Севастополь” проводити 4 листопада „Русский марш” центральними вулицями і проспектами міста.

Як передає кореспондент УНІАН, з відповідним позовом до суду звернулася Ленінська районна державна адміністрація, в якому, зокрема, зазначалося, що перекриття учасниками акції руху транспорту може певною мірою паралізувати життя міста і створити його жителям масу незручностей.

Відео дня

Водночас лідер цієї громадської організації Михайло БРІЦИН назвав судове рішення “цілком несправедливим і необґрунтованим”, і заявив, що організація “в судовому порядку подаватиме апеляцію”. Він також зазначив, що „проведенням акції її учасники хотіли висловити солідарність з російським народом”. За словами М.БРІЦИНА, „марш покликаний об’єднати весь російський рух Криму і підкреслити єдність російських людей Севастополя і Криму”.

Як повідомляв УНІАН, минулого понеділка Севастопольська міська державна адміністрація попередила організаторів запланованого на 4 листопада „Русского марша” про незаконність даної акції. Перший заступник керівника виконавчої влади міста Володимир КАЗАРІН на брифінгу для журналістів наголосив, що організація „Рух проти нелегальної імміграції - Севастополь”, лідер якої М.БРІЦИН на недавній прес-конференції оголосив про проведення „так званого російського маршу у Севастополі”, не є зареєстрованою у Севастополі як громадська організація. Тому, сказав він, „акції такого роду, які не отримали належного законодавчого оформлення, носять протизаконний характер”.