Потерпіла запевняє, що постійно страждає від нічних кошмарів / www.desktopbackground.org

Мешканка острова Лонг-Айленд (штат Нью-Йорк) Джоан Каллен подала в суд на місцевий цвинтар за те, що провалилася в могилу батьків.

Про це повідомляє видання New York Post.

Читайте такожУ США поліція виявила в лісі секс-ляльку і переплутала її з трупом (фото)

Відео дня

Інцидент стався ще 19 грудня 2016 року. Американка нахилилася, щоб поправити стрічку на похоронному вінку, коли земля під її ногами просіла. Через це Каллен впала і розбила голову на надгробному камені. Від переляку і несподіванки бабуся відскочила назад і провалилася в яму. Щоб не провалитися глибше, їй доводилося триматися за надгробок. Каллен кликала на допомогу, але ніхто не прийшов, оскільки на цвинтарі не було відвідувачів.

«Бути затягнутим у могилу батьків під час відвідування кладовища холодним грудневим днем перед заходом сонця... Це вкрай лячно і травматично», - заявив адвокат бабусі Джозеф Перріні, який розраховує на компенсацію в 5 мільйонів доларів для 64-річної підзахисної.

Сама Каллен запевняє, що постійно страждає від нічних кошмарів і після того не відвідувала могилу батьків і більше не планує.

Адвокат вважає, що працівники, які закопували сусідню могилу, залишили під землею порожнину, в яку і провалилася бабуся.

«Це жахливо, - таке не повинно траплятися ні з ким. Ми хочемо переконатися, що керівництво кладовища і його працівники зробили висновки з ситуації. Ми хочемо переконатися, що більше ніхто не постраждає», - заявив Перріні.