Хлопець ретельно приховував свою стать за допомогою косметики та накладних грудей / newvision.co.ug

Імам Мухаммад Мутумба з Уганди зіграв весілля з дівчиною на ім'я Шабулла Набукира. А через два тижні виявилося, що це чоловік, до того ж шахрай.

Про це пише New Vision.

Мутумба познайомився з Річардом Тумушабе, який був переодягнений в жінку, в мечеті у кінці 2019 року. Імам довго не роздумував, і незабаром відбулося весілля з Шабуллой – таким ім'ям назвався аферист при знайомстві.

Відео дня

Читайте такожЗрозумів, що не любити: британець передумавши одружуватися в дев'ятий разПеред одруженням імам, дотримуючись традиції, подався в село до родичів «нареченої» і подарував два мішки цукру, дві кози, одяг і Коран.

Потім пара справила весілля за мусульманським звичаєм.

Після весілля «дружина» категорично відмовляла чоловікові в інтимі.

Тумушабе ретельно приховував, що він чоловік з допомогою косметики, накладних грудей, хіджабу, також він розмовляв жіночим голосом.

Те, що «дружина» імама не жінка, розкрилося після того, як аферист попався на крадіжці. Вночі він переліз через паркан до сусіда і вкрав одяг, телевізор і 300 тисяч угандійських шилінгів (81 долар).

Злочинця заарештували. У тюремній камері з'ясувалося, хто він насправді. Поліцейські домоглися від нього зізнання, до того ж заарештували спільницю Тумушабе – сільську «родичку», яка отримувала викуп за наречену.

Раніше УНІАН повідомляв, як дівчина залишилася без нареченого на весіллі, але знайшла вихід із ситуації.