Наркотики водій зберігав у паспорті / фото Патрульної поліції Києва

У Києві водій, перебуваючи у нетверезому стані, випадково передав патрульним разом з паспортом наркотики.

Про це повідомили в прес-службі столичної патрульної поліції.

Інцидент стався у Солом'янському районі. Там копи зупинили водія автомобіля Opel, що мав сильні пошкодження заднього правого розсіювача фар.

Відео дня

"Спілкуючись з керманичем, патрульні помітили в нього явні ознаки наркотичного сп’яніння. Поліцейські запропонували йому пройти огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку. Чоловік погодився пройти огляд у медичному закладі. Згодом, лікар підтвердив стан сп’яніння у водія", - йдеться у повідомленні.

На місце викликали слідчо-оперативну групу / фото Патрульної поліції Києва

"Також, під час перевірки документів, 36-річний чоловік надав посвідчення водія, що мало нечітке зображення, тому патрульні попросили інші документи, які б підтвердили його особу. Громадянин радо погодився та надав поліцейським паспорт, у якому інспектори виявили згорток із речовиною зеленого кольору, ймовірно, наркотичного походження", - зазначають правоохоронці.

Згодом у чоловіка знайшли два шприци з прозорою речовиною та зіп-пакет із білою порошкоподібною речовиною, ймовірно, також наркотичного походження. Звідки вони в нього чоловік не пояснив.

На місце викликали слідчо-оперативну групу поліції.